Häävalokuvaaja Ville Kotimäki
Kuva: Anssi Lepikko

Yhteystiedot

http://www.instagram.com/valokuvaajavillekotimaki  http://www.facebook.com/valokuvaajavillekotimaki

Email | ville.kotimaki@iki.fi

Puh. | +358451109905

Moro! Mä oon Ville!

Mun kuvausura lähti käyntiin vuonna 2009 siitä kun kuvasin lukiokaverini häät lainaksi saadulla järjestelmäkameralla. En ollut aiemmin kuvannut järkkärillä ja siinä paniikissa kuvatessa huomasin että tämähän on hauskaa puuhaa minkä seurauksena päätin häiden jälkeen ostaa itselleni oman kameran. Kameran hankkimisen jälkeen kuvailin muutaman vuoden vähän kaikenlaista ja aina silloin tällöin oli lähipiirissä häitä jotka myöskin ikuistin. Huomasin että näitä juhlia on tosi mukava kuvailla ja uskaltauduin kuvaamaan itselleni vieraiden ihmisten häitä.

Häissä pidän erityisesti siitä että siellä käydään läpi suuri kirjo mukavia tunteita; päivä on täynnä iloa, jännitystä, kiitollisuutta sekä rakkautta ja tunnelmaan pääsee itsekin takaisin kun käy kuvia läpi ennen toimitusta. Aivan huikeita hommia!

Pyrin kuvissani tallentamaan kaikki ne tunteet sekä suuret ja pienet hetket mitä hääpäivänä käydään läpi. Kuvaan enimmäkseen luonnonvaloa hyödyntäen mutta käytän tarvittaessa salamalaitteita mikäli kuvan tekeminen sitä vaatii.

Tulisin tosi mielelläni kuvaamaan teidän juhlapäivänne joten käykää katsomassa porfoliotani ja ottakaa ihmeessä yhteyttä jos kuvieni tyyli miellyttää!